Mindbridge VA & Coaching

Wie ben ik?
Mijn naam is Laura en afgelopen juli ben ik 27 jaar geworden.
Nadat ik heb gewerkt als Verpleegkundige op afdelingen als de oncologie en diverse psychiatrische afdelingen, en vervolgens besloot door te studeren tot psycholoog, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij mijn droom: locatieonafhankelijk onderneemster worden. Mijn droom was om vanaf elke plek ter wereld te kunnen werken, waardoor ik mijn liefde voor reizen en mensen helpen kan combineren!


Vanaf april 2023 is deze droom uitgekomen en sindsdien reis ik met mijn partner en onze hond als fulltime vanlifer de wereld rond! In 2022 en een deel van 2023 bouwden wij onze eigen campervan van onze witte Mercedes Sprinter, genaamd ‘North’. Met North zullen wij vanaf maart voor onbepaalde tijd, naar onbepaalde plaatsen afreizen terwijl ik werk als digital Nomad binnen mijn bedrijf.

Mijn leven naast Mindbridge
Ik houd enorm van reizen en heb dan ook al heel veel mooie plekken mogen zien van deze wereld. Naast reizen ben ik gek op wandelen in de natuur, houd ik van fotograferen, koken, creatief bezig zijn én ben ik een enorme boekenworm 🐛. 
Naast mijn hobby’s zijn hier nog een aantal feitjes over mij:
  
  • Ik ben introvert en hoogsensitief;
  • Ik maakte, samen met mijn liefste vriend, een wereldreis, zwom met walvissen en vloog in een helikopter;
  • Ik zal nooit doorlopen wanneer een stoplicht op rood staat;
  • Ik drink nooit de laatste slokjes op van mijn kopjes thee (waarom? Geen idee 😇);
  • Ik ben al 10 jaar heel gelukkig verliefd;
  • Ik heb een hond, een fluffy corgi met een eigen instagram account @its.corgi.moose
  • Samen met mijn vriend heb ik een blog, waarin we meer delen over het avontuur als digital Nomad. Deze avonturen zijn eveneens te volgen via instagram op @north.thevan 🚐!
Liefs Laura 🌿

Mijn bedrijf Mindbridge VA & Coaching bestaat sinds 2021, maar vanwege de laatste loodjes van mijn studie Psychologie ben ik daadwerkelijk begonnen met ondernemen in 2022. Binnen mijn onderneming richt ik mij voornamelijk op vormgeving en teksten. Binnen het creëren van verschillende onderdelen, maak ik dagelijks gebruik van mijn psychologische kennis. Psychologie is namelijk zeer toepasbaar binnen marketing. Naast het vormgeven en schrijven/redigeren van teksten, richt ik mij gedeeltelijk op coaching. Dit doe ik, omdat ik door mijn werkervaring leerde dat het belangrijk en waardevol kan zijn om te kunnen praten met mensen.