Mindbridge VA & Coaching

MB groeit!

Eindelijk is het zover en wat ben ik blij om dit met jullie te kunnen delen. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om een abonnementsvorm af te nemen om maandelijks hulp te ontvangen op verschillende vlakken op ondernemersgebied. Lees snel verder voor meer informatie.

MB groeit staat voor:
Groeien
Rust
Ontwikkelen 
Eerlijk
Inspireren
Tijd voor jou


Samen kijken we op welke manieren jij nog kunt groeien, zodat jij jouw doelen kunt bereiken. Middels eerlijke feedback en rust kijken we hoe jij je verder kan ontwikkelen. Samen met andere ondernemers kun jij je laten inspireren, waardoor er tijd is voor jou en jouw bedrijf. Geen verplichtingen, maar alleen dat waar jij voor wilt gaan.

Jij bouwt de brug naar het succes van jouw bedrijf!

Wat kun je van dit abonnement verwachten?

Voor slechts €24.95* per maand ontvang je het volgende:

 • Maandelijks koffie uurtje waarin je alle ruimte krijgt om jouw vragen te stellen over uiteenlopende onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld reageren op een oproep, maar weet je niet hoe? Of heb je vragen over het opstellen van je CV? Of een vraag over je aanbod? Stel je ondernemersvragen in dit uur en help elkaar. Samen met maximaal 10 andere ondernemers en onder begeleiding van mij krijg je de ruimte om al je vragen te stellen.
 • Toegang tot de besloten Facebook community ‘Groeit!’ Deze groep is een plek om elkaar te inspireren en te motiveren. Stel je vragen hier, help elkaar en laat elkaar groeien.
 • Maandelijks 1x een tekstuele controle van een tekst van maximaal 2000 tekens. Jij stuurt de tekst naar mij op en krijgt deze met feedback terug. Denk bijvoorbeeld aan een caption voor een social media post, of aan een reactie op een vacature.
 • Elke maand 10% korting op een Instagram feedback sessie. Afname is niet verplicht, maar mocht je het fijn vinden als ik maandelijks met je meekijk, dan ontvang je door dit abonnement 10% korting op de feedbacksessies die je wilt afnemen.
 • Ondersteuning via Whatsapp. Heb je vragen of vind je het fijn om even kort met iemand te kunnen sparren? Stuur me een appje en dan kijk ik met je mee. 

Voor wie is dit abonnement bedoelt?

Dit laagdrempelige abonnement is bedoeld voor iedereen die vragen of twijfels heeft en alles daar tussenin heeft op ondernemersgebied. 

Herken jij je bijvoorbeeld in het volgende:

 • Je twijfelt of je wel voor jezelf kunt beginnen;
 • Je weet niet waar en hoe je moet beginnen;
 • Je twijfelt over je aanbod;
 • Je twijfelt of je uurtarief wel passend is;
 • Je hebt behoefte aan iemand die met je meekijkt;
 • Je voelt je soms alleen in het ondernemerschap;
 • Je bent een startende ondernemer en weet niet hoe je bepaalde dingen moet aanpakken; 
 • Het lijkt je fijn om af en toe te kunnen sparren met iemand die je écht begrijpt;
 • Je voelt je soms alleen in het ondernemerschap.

Dan is dit abonnement zeker iets voor jou. Je bent namelijk niet alleen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar (met een opzegtermijn van 1 maand). En, een leuke extra: breng jij iemand binnen of meldt iemand zich aan op aanraden van jou? Dan ontvangen jullie allebei 10% korting op het maandbedrag van de volgende maand! Stuur mij allebei een berichtje met de naam en ik zorg ervoor dat de korting de volgende maand wordt verrekend.

Heb je nog vragen?

Heb je op basis van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar bridgingyourmind@gmail.com of neem contact met me op via de contactpagina.

*Deze prijs is excl. btw en betreft een actieprijs (geldig t/m 1 november 2023).