Mindbridge VA & Coaching


Naast diverse tekstpakketten, bied ik ook social media gerelateerde pakketten aan. Omdat ik het belangrijk vind om mijn diensten in verschillende formats aan te bieden, werk ik zowel vanuit een los uurtarief*, als met een strippenkaart en diverse pakketten tegen een vaste prijs. Door deze verschillende diensten aan te bieden, hoop ik bij zoveel mogelijk verschillende ondernemers te kunnen aansluiten. Een overzicht van al mijn tarieven per dienst vind je onder het kopje ‘tarieven‘.
Binnen de social media pakketten, bied ik diverse mogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit een social media beheer pakket, maar is het ook mogelijk om een eenmalig pakket af te nemen met een bepaalde inhoud. Ik deel de verschillende pakketten hieronder met je.

Captions en/of visuals

Naast de afname van social media beheer, is het mogelijk om te kiezen voor enkel de afname van visuals per maand of captions per maand. Hierdoor hoef je niet gelijk een geheel beheer pakket af te nemen, maar kun je ook kiezen voor slechts één van de twee onderdelen: captions of visuals. 

Captions beheer per maand
Bij dit pakket ben je zelf verantwoordelijk voor de visuals. Samen bespreken we welke informatie je onder welke post wilt hebben. Jij levert de informatie aan (of laat zien waar ik de informatie kan vinden) en ik redigeer de captions én voorzie de captions van de juiste hashtags!

Visuals beheer per maand
Bij dit pakket ben je zelf verantwoordelijk voor de captions per post, maar maak ik alle visuals voor je op maat! Ik zorg dat de visuals volledig in jouw huisstijl zijn en uiteraard overleggen we je wensen hierin.

Benieuwd naar de prijzen van dit aanbod? Kijk dan hier 

 

* De tarieven zijn excl. BTW.

**De losse tarieven worden vastgesteld op basis van de betreffende opdracht. Eveneens is het mogelijk om te werken vanuit een vast uur tarief een vast aantal uur per week. Wil je meer informatie over mijn uurtarief, neem dan contact met mij op.