Mindbridge VA & Coaching

Omdat ik het belangrijk vind om mijn diensten in verschillende formats aan te bieden, werk ik zowel vanuit een los uurtarief*, als met een strippenkaart en diverse pakketten tegen een vaste prijs. Door deze verschillende diensten aan te bieden, hoop ik bij zoveel mogelijk verschillende ondernemers te kunnen aansluiten. Een overzicht van alle tarieven vind je op mijn tarieven pagina.

Voor wat betreft de teksten, bied ik diverse tekstpakketten aan, welke voornamelijk gericht zijn op het redigeren van tekstpagina’s voor je website. Hieronder deel ik de pakketten, met de daarbij horende prijzen.

Redigeer pakketten

Losse tarief voor het redigeren van teksten

Naast de pakketten, is het ook mogelijk om voor het redigeren te werken met een tarief per woord. Wanneer je een opdracht hebt voor een kleinere tekst, kan dit vaak voordeliger zijn voor je. Daarnaast kun je zelf uitrekenen wat het zou kosten om je tekst door mij te laten redigeren.

Voor teksthulp waar ik je bij zou kunnen helpen, kun je denken aan:

  • Zorgen dat zinnen beter lopen of makkelijker leesbaar worden;⁣

  • Hulp bij het formuleren van pakkende ‘call to actions’

  • Grammaticale fouten verwijderen en spellingsfouten verbeteren;⁣

  • Teksten inkorten en onnodige zinnen of overbodige woorden verwijderen;⁣

  • Tekstcontrole van scripties, verslagen, e-books etc.⁣

  • Controleren en verbeteren van de teksten op je website, Social media, nieuwsbrieven etc. (passend bij bovenstaande pakketprijzen)⁣.

Als los tarief voor het redigeren van teksten vraag ik 5 cent per woord.

Losse tarief voor het schrijven van teksten

Iets anders waar ik je als VA bij kan helpen, is het schrijven van teksten. Voor verschillende klanten maakte ik voorheen captions voor onder Social media posts, maar schreef ik ook teksten voor op webpagina’s en flyers! Voor nu kan ik je helpen bij het op (digitaal) papier krijgen van de tekst en gedachten zoals jij dat in je hoofd hebt. Ik vind het daarin belangrijk dat de tekst geheel naar jouw stijl wordt geschreven, hier zal ik dan ook altijd mijn uiterste best voor doen. De tarieven voor het schrijven van teksten zijn uiteenlopend en sterk afhankelijk van de inhoud van de opdracht. Daarnaast maken veel klanten voor deze optie gebruik van de strippenkaart. Ben je benieuwd waar ik je bij kan helpen of heb je een specifieke hulpvraag, neem dan contact op en dan kijk ik met je mee.


* De tarieven betreffen een bedrag excl. btw

**De losse tarieven worden vastgesteld op basis van de betreffende opdracht. Eveneens is het mogelijk om te werken vanuit een vast uur tarief een vast aantal uur per week. Wil je meer informatie over mijn uurtarief, neem dan contact met mij op.